Bezoek ons op Gevel 2018
Terug naar overzicht

Bezoek ons op Gevel 2018

Bezoek ons op Gevel 2018

23 - 25 januari - Rotterdam Ahoy

 
GEVEL 2018 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil.
 
GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk, en heeft oog voor de maatschappelijke context.
 

GEVEL 2018 is het klankbord voor de vertaling van je ideeën in een perfecte gebouwschil. Creëer, renoveer, transformeer… bezoek GEVEL! 

Tijdens GEVEL 2018 lanceren we op de Nederlandse markt met trots vier nieuwe gevelstenen. Binnen de Nature 7-reeks de Brick J en Brick W. En binnen de linea-reeks de linea 9001 en linea 7035. Hiermee voegt Steenbakkerij Vande Moortel twee bleke tinten toe aan haar gamma, crèmewit en lichtgrijs, met een typische Vande Moortel touch.

U vindt ons op stand 01.F050. Hier kan u de nieuwe gevelstenen in detail bekijken samen met een overzicht van ons gamma. Onze professionals zullen u persoonlijk advies geven voor uw project.

Gratis toegangskaart? Registreer u nu!

 

Meer info? Klik hier.